Lien Degol

Lien degol


Styliste en modecoach Lien Degol staat bekend om haar no-nonsense aanpak. Ze is de vriendin die je geen blaasjes wijsmaakt, maar tips bijbrengt op stylinggebied. Ze volgt de haute couture en nieuwste trends, maar kan die trends ook naar het gewone leven vertalen, voor ieders portemonnee, voor man of vrouw, in alle maten, leeftijden en gewichten.


Lien Degol heeft als styliste een onnavolgbaar parcours afgelegd voor alle zenders in Vlaanderen. Als tv-gezicht werkte ze de afgelopen jaren als modespecialiste mee aan tal van projecten en had ze haar eigen make-overprogramma’s. Bij Vitaya maakte Lien jaren geleden deel uit van het ‘V-team’. Daarna kon je haar aan het werk zien in het restyling magazine ‘In Stijl met Lien’ en het programma “Schat ik heb niets om aan te doen”. Ook aan de andere kant van de taalgrens is Lien actief, zo verzorgde ze de styling van The Voice Belgique.
Verder is ze auteur van de boeken “De Juiste Look op je werk”, “De Juiste Look op Elke Leeftijd”, “Fabulous 50” en “Nog steeds Fantastic 50”.